Naturkunskap b

Till våren så har jag tänkt söka till sjuksköterskeprogrammet, men jag har inte läst naturkunskap b. Så jag började med det för snart två veckor sedan. Det är helt okej ämne och man förstår att man behöver läsa det ämnet för att bli sjuksköterska för det står mycket nyttigt till yrket :-)

Ikväll så fick jag hjälp av min kära sambo med några frågor som ska vara inlämnade till på fredag. Och det gick riktigt bra. Jag fick 5 rätt av 6 möjliga :-)


Man får ju ha något att sitta och knapra på när man pluggar ;)

Årets första dopp!! :D

Hej allihopa :-)

Idag efter jobbet åkte jag och  min älskling direkt mot hmm... jag kommer inte riktigt ihåg vad det heter, men vi skulle iallafall köpa en utombordare som vi hittat på blocket. efter en halvtimme så låg utombordaren i vår Polooooo!!!! :D Den var i jättefint skick och fungerar alldeles utmärkt.
Vi körde den slappa stilen ikväll med maträtt, så det blev Mac Donalds, men det var jättemumsigt!

När vi kom hem bytte vi om till badkläder och stack ivög och tog oss ett dopp i det blå :D Det var inte den värsta hettan i vattnet om man säger så :P Snarare iskall kyla ;) Men både jag och min älskling doppade oss en gång och sen åkte vi till Soli och Arne och blev bjudna på kakor och läsk :-)

Nu är det sovdags!

God natt!


Min fina älskling efter doppet :-)


Jag efter doppet :-)

Båtköp, glass och maxi....

Igår åkte min älskling och Krister till Eskilstuna för att kolla på en rodbåt :-) Då åkte jag och michis (Kristers flickvän) till O´learys och åt hamburgartallrik, efter det blev det storhandling på Maxi inför midsommar :D Shit vad mycket folk det var på Maxi alltså!! :P vi fick ha kundvagnskrig med folket där för att komma fram :P Vi tittade på kläder där och jag hitta ett riktigt billigt linne och jättebilliga leggins! När jag prövade legginsen så hade jag glömt bort att min lilla plånbok låg i kundvagnen en bit bort, så snälla Michis kom på det och rusade till kundvagnen men som tur var låg den kvar :-)

Efter storhandlingen gick vi in på Mac donalds och åt varsen marängswiss och den var huuuurrrr goooodddd som helst :D

Nu ska vi åka till Norrtälje och fira midsommar!


Här sitter Michis och äter marängswiss :-)


Här är vår fina båt :D

:D

Shit vad roligt vi har haft det gumman :D Det har varit en helt underbar helg, med massa skratt :D Det är så enormt roligt att vara med dig vännen! Tack för en jättemysig och superrolig helg Juliababe<3 Vi måste ses jättensnart igen vännen!!

Wiiiieee!

Igår åkte jag och mötte Juliababe vid centralen sen begav vi oss hemåt :-) När vi kom hem så gjorde vi oss iordning för utgång :D

Idag har vi varit och stor shoppat kläder, skor och smycken. Jag köpte ett par flip flop, blommiga ballerina skor, en skjorttunnika, ett par jeans, en ring och två par tunna leggins :D Så nu är klädkammaren påfylld rejält ;) Ikväll har vi haft skönhetskväll, i den skönhetskvällen har det ingått att raka benen, målat tånaglarna och fingernaglarna :-) Nu sitter vi här vid tv:n och ska kolla på Bruce den allsmäktige.Wiiiii, vad roligt vi har haft det gullebästis :D <3
Pusspuss

Helgen :D

Halloj!

Det var typ tusen år sen jag bloggade :P Min kära syster tyckte att hon hade väntat länge nu på ett inlägg så då får man ju lyda hennes order ;) I helgen var jag och min älskling nere i Skåne :D På fredagkvällen så va vi på studentfest hos Henrik och det var riktigt roligt! På lördagen hjälpte vi pappa och Lena och släppa ut kor och det var inte det lättaste, för vissa av korna ville inte aom vi ville :P Men efter många timmars jobb så var alla tillslut ute :-) På kvällen grillade vi korv och det var smakens, sen åkte jag, min älskling och pappa ner till Tollarp och köpte godis :D I söndags blev vi bjudna på mat hos farmor :-) Så det var en riktigt underbart mysig och jätterolig helg :D


RSS 2.0