Vapiano

Ikväll har jag och min älskling varit ute och ätit med Malin och Niklas på vapiano i Gamla stan :-) Det var jättetrevligt och riktigt mumsigt :-) Tack för en jättetrevlig kväll Malin och Niklas :D

När vi kom hem så släppte vi ut Kajsa så hon är ute och springer i köket och hallen för fullt.

Nu är det bara 9 dagar tills jag fyller år!!!! :D Jag längtar!! :D


Kaninen Kajsa

Har glömt att skriva att jag och min underbara sambo har köpt kanin och den kom till vår familj för ca en och en halv vecka sen :-) Den är vit med lite grått på nosen och lite grått på kroppen. Och den är galet söt och jätterolig :-) Den tycker att det är okej att vara i buren men är hellre ute och springer på golvet i lägenheten :P När jag och Daniel sitter och tittar på tv så har vi kaninen uppe och då brukar den sträcka på benen och ligga ner och vila och det ser verkligen jättegulligt ut :-) Kaninen heter Kajsa.
I söndags köpte vi en rosa transportbur till Kajsa och en svart bädd att ha inne i buren för att det ska bli riktigt mysigt för henne :-)Min älskling<3

Min älskling är helt underbar!
När jag kom hem från träningen ikväll så var hela köket städat och sen hade han bakat sockerkaka :D Så det luktade ljuvligt när jag kom in genom dörren :-) Min älskling är så gullig och söt<3 Du är bäst älskling!

Nu är det dags att bege sig mot bädden!
Sov gott!

Träning!

Nu är det dags att dra igång med träningen igen :-) Danspass ikväll på friskis och svettis!

Glädje

Bättre sent än aldrig!

Första helgen i september bilade jag och älsklingen ner till Skåne för att hälsa på och hjälpa till inför grisfesten för barncancerdrabbade familjer på min pappas gård. Glädjen på grisfesterna är verkligen maxad till miljonen och det är verkligen helt underbart. När man får se barnen och familjerna göra saker och det bara glittrar i deras ögon av lycka då kommer det glädjetårar för en själv också för att man får se hur glada dem blir. Glädjen betyder så otroligt mycket när allt inte är på topp och efter en sådan här fest så åker alla gäster och funktionärer med ett stort leende och glittrande glädjeögon. Och det är så enormt underbart att få se och det gör en glad in direkt i hjärtat.Min underbara pappa!

RSS 2.0