Måndag

Vilket underbart väder det var idag- solsken och det blåste knappt ingenting :)
 
På med ytterkläder på min finaste skatt Embla och halsband på min vackraste vovve och bara ut i solen och njuta! 
 
Idag är det inte vilken dag som helst det är nämligen Emblas 14 månaders dag :D Grattis vår älskade dotter på 14 månaders dagen, du är det finaste som hänt oss<3 Älskar dig mest av allt i all evighet<3
 
 
 
Mot friskis och svettis för ett crosstrainerpass och kära hjärtanes vad otränad jag är, kände efter en stund att jag blev tröttare och tröttare, men envisheten i kroppen steg fram glädjande och jag peppade mig själv att jag skulle ta mig igenom hela passet och det gjorde jag- HEJJA HEJJA!! :) Så efter 55 minuter så kände jag mig supernöjd! :)
 
 
 
 

Lydnadsträning!

En tripp till Västerhaninge för ett lydnadsträningspass med min älskade hund blev det ikväll samt med Ida och henne två vovvar :)
Värmde upp Tuva med lite fritt följ som gick underbart bra :) Planen för ikväll var att länka ihop några moment för att se hur hon håller och så. 
Länkade 3 moment och jag kände mig så himla nöjd efter jag var klar, hade en jättebra känsla under alla tre momenten och Tuva var jätte följsam :D Hade tagit med mina vittringspinnar för att eventuellt köra en tävlingsmässig vittring... och det blev även en vittring och lyckan bara steg i kroppen när jag insåg hur jäkla bra det gick med även det momentet!!!!!! :D
 
Miljoner med tack för ikväll min fina vän Ida, du är bäst! <3

Vårsolen!

Finns det något bättre än när solen skiner? Underbart att se strålarna skina i genom fönstret!
På med bärryggsäcken, i med Embla, halsband och koppel på Tuva och gå ut i skogen och bara höra fågelkvittret och bara njuta av att vara. Efter en superskön promenad i skogen så fick Embla upptäcka nya saker som finns i miljön- sten. Hon tyckte det var jätteroligt att plocka från min hand och lägga på trappan, tappa ner dem på marken och bara upptäcka hur dem ser ut :)
 
Mammas och pappas älskling upptäcker sten!
 
Sten från mammas hand!
 
Tuvas nos är på för fullt!
 
Försöker lära Tuva att fånga frisbee och det går ganska bra faktiskt :)
 
                                                   Finaste<3                                                   
 
"Okej Tuva nu är det din lillamatte som ska köra ett träningspass med dig :)"
 
 
 
 

Nytt!

Idag tog Embla och jag en utflykt till Haninge centrum med min fina vän Ida och hennes Oliver för lite fönstershopping! Eller ja, fönstershopping kanske inte är helt rätt för det blev lite lite handlat, men då menar jag verkligen lite :)
 

Hundträning med den bästa!

Började dagen med hundträning med den bästa- Ida! Körde nästan alla momenten i klass tre och det gick jättebra, det var en helt ny plats för både mig och Tuva och då är jag jättenöjd med resultatet med träningen!
 
Efter ett superbra lydnadspass i det ljuvliga marsvädret så tog vi och promenerade tillbaka hem till henne och mumsade på god lunch och en härlig kopp kaffe!
 
Resten av eftermiddagen lekte Embla och Oliver för fullt, så underbart att se dem leka, dem är så gulliga <3
 
 
 
 Matlagning pågår och Embla provar hörselskydd för första gången :)
                         
                                                                    
 

Vår & Skog

När våren närmar sig är det så underbart att bara komma ut i skogen och höra fågelkvittret, blåbärsriset som börjar grönska, träden börjar slå ut- ja med andra ord alla ljuvliga vårtecken!
 
           
                      
 
 
                                               
                                                                         
                                                                  
 
 
 
 

RSS 2.0