Systrana och kärleksmums :D

Hej allihopa :D

Efter jobbet idag så slappade jag lite sen drog jag igång med bakning :-) Denna gången blev det kärleksmums fast med strössel. När jag, Ammy och Johannes var små så gjorde farmor alltid kärleksmums fast hon kallade det för "strösselkakor" och det var för att hon hade strössel istället för kokos. Vi tyckte såklart att det såg roligare ut eftersom det var lite olika färger och att det smakade jättesött :D Så nu när jag ska göra kärleksmums så använder jag mig också av strössel för att det ser roligare ut :-)

Imorgon kommer Ammy och Alma och det ska bli jätteroligt :D:D:D:D Så vi ska storstäda hela lägenheten ikväll :-)

Älsklingen står här vid köksbänken och håller på för fullt med kvällens maträtt- nämligen en sallad som kommer från Per Morberg :-)


Strösselkakan


Här är min älskling och fixar med maten inför kvällen :-)


Ammytok ;)

Almaplutt ;)


Chocolate chip cookies

Idag har jag bakat lite :-) Det blev chocolate chip cookies, jag hittade receptet på receptfavoriter på internet. Dem var inte så jättesvåra att göra men sen om dem smakar bra vet jag inte för jag har inte smakat dem än :P

Här är en liten bild på mina nybakade kakor:


Tyresö nationalpark ? :-)


Denna bilden är tagen vid tyresö nationalpark eller vad det heter :P


Pusspuss

Pingvin

Whooooppppiiidooooo :D

Idag ska jag en sväng till Farsta centrum och se om man kan hitta något fint klädesplagg, väska eller kanske ett par vackra skor (a) :D Sen tänkte jag köpa någon god bakelse eller kaka för att överraska Daniels morfar :-)
Igår när jag var i Haninge centrum så hittade jag ett par mycket snygga glansiga leggins på Gina tricot :-)

När vi var på IKEA senast så köpte vi en rolig tavla med Pingviner som vi tänt ha i vardagsrummet :-)


Här är pingvintavlan


Pusspuss


Pictures :-)

Ikväll har vi tänkt att laga lite tomatsoppa med pasta i :-) När vi började prata om att vi skulle ha det så sa både jag och Daniel att det kanske inte var vår maträtt som vi längtade efter :P Förresten i helgen så lagade vi en alldeles utsökt maträtt- kantarelldoftande fläskfilé och ris. Det var jättegott, så det ska vi göra om :-)

Kommentera gärna om ni har några tips på maträtt som vi kan göra :-)

Här kommer lite bilder från lägenheten:








Pusspuss


Jipppppiiiii :D:D:D:D


Riktigt tokig bild om man tittar efter noga :P Hahahaha :D:D:D:D
Älskar dig mest av allt min Daniel<3

Pusspuss

Gardin, strykning, klippning...

Halloj :-)

Spaghetti carbonara blev det till middag ikväll och det smakade utsökt :-) Efter vi hade ätit så monterade Daniel gardinstången i sovrummet, sen satte vi upp gardinen- det blev jättemysigt och jättevackert :D
Idag köpte jag lite blommmor och en kruka till köket och vardagsrummet, sen köpte jag tre kuddar till soffan :-) När jag var i Haninge centrum så tänkte jag att det kunde vara dags att styla håret lite. Jag fick sitta i en massagestol under tiden som frsören tvättade mitt hår sen klippte hon topparna :-)

Nu sitter jag och min älskling och slappar :-)


Älskar dig mestastmest min älskling<3

Pusspuss


Korvstroganoff och ris...

Hej allihopa :-)

Kvällens maträtt var tänkt korvstroganoff och ris, men istället kallade jag och Daniel det för tomatstroganoff... :P Vi tänkte att det var bäst att följa ett recept för att vi inte skulle misslyckas men receptet lurade oss eller så var det vår matlagningskunskap som gjorde att maten blev lite annorlunda i sin smak :P

Igår satt vi upp ett vitrinskåp i glas i vardagsrummet, det köpte vi på IKEA. Lägenheten är ritkigt vacker nu, det är bara lite småplock kvar att sätta upp :-)


Pusspuss

Mysig middag :-)

Ikväll ska jag och älsklingen till Soli och Arne och äta middag och ha det mysigt :-) Spännande att se vad det ska bli för någon överraskningsmat ikväll :D

I fredags när vi var och storhandlade så köpte vi ett riktigt bra schampo!!! Det är en rosa flaska med märket "Lee stafford" Håret blir fluffigt av det, luktar gott och blir inte fett så lätt :-)






RSS 2.0