Föreläsning

Det var föreläsning inne i stan som handlade om demens idag och det var riktigt intressant faktiskt. Man fick olika tips och ideer att tänka på när man jobbar med personer som har den diagnosen. Det är så roligt att lära sig nya saker, inom sitt yrke så det var en riktigt bra dag :-)

Ikväll blev det en enkel maträtt, nämligen risgrynsgröt och tunnbröd, men det var gooottt :D Nu ska jag och min Daniel bara slappa, kolla tv och chilla vid datorn :-)

Imorgon blir det jobb mellan 7-15 :-)

Allt möjligt

Ikväll blir det jobb från 16-21 :-) Se vad man kan hitta på innan dess.
Kanske titta lite på criminal minds och baka..

Det blev inga cornflakesdrömmar igår, men däremot blev det äppelrutor och dem blev riktigt muuumsiggga..


Ledig idag!

Riktigt skönt att vara ledig idag :-) Har laddat ner tredje säsongen av criminal minds, det serien är verkligen sjukt bra :D Så några avsnitt av det kommer det bli idag :P

Fundera på att baka cornflakesdrömmar :-)

Fredag

Ikväll har jag och min käraste världens slappekväll, fast det ska man ju ha när det är fredag..
Imorgon blir det jobb några timmar på mitt bästaste jobb :-) Sen ska vi träffa Sarah och Jay :-)


Jag är så otroligt sugen på att börja träna volleyboll igen, är det någon som vet någon bra klubb i Stockholm så får ni gärna tipsa mig :-)


Jobbet!

Jag trivs verkligen helt galet bra på mitt nya jobb :D Allt är så perfekt- 5min resväg, roliga kolleger, snälla gamlingar och ja allt är bra där :D Så bättre kan det inte bli!!

At Daniels work

Sitter här på min pojkväns jobb och väntar på att han ska sluta för sen är det dags att åka till Bianco för jag har hittat ett par riktigt snygga skor :D Så det är nog lika bra att se till att dem också får vara i vår garderob..

Sen blir det köttbullar, potatis och sås hos Soli och Arne och lilla Malva :-)


RSS 2.0