syrran

 
Syrran hoppar av glädje för att solen är här =)

Jobbat...

Jaha, då har man jobbat hela långa helgen... Drygt när det är så vackert väder ute.. sen har inte Maria och jag jobbat tillsammans så tiden har tagit så lång tid =( Måste bara säga att när hon och jag jobbar då är det ös på avdelningen =) Tack gumman att jag lärt känna dig! Vi har så roligt tillsammans =)

Nu är det inte många dagar kvar tills jag och Daniel åker iväg, jag längtar JÄTTEMYCKET!!! :D Daniel har bokat två hotell nu till nästa helg och han är väldigt hemlig och säger inte vad det ena hotellet heter ;) Men det är roligt med överraskning :D Nu är det dags att gå ut i det fins vädret och sola!

Ha det bra!

Pusspuss

Shopping

Idag har jag och min galna syster Ammy shoppat som bara den =) Hade inte hon varit med mig så hade det verkligen inte blivit så mycket handlat, så tack så mycket Ammy för att du var med så jag shoppade loss mycket. Jag köpte en vit t-shirt och en vit tunika från Gina tricot, en svart handväska från Glitter, rousch och ett par svarta nätstrumpbyxot på Top shop.
Jag köpte ett gymkort för typ 1 månad och har användt det 1-2ggr, så jag kände att det var tid att börja försöka använda det lite mer. Så det blev ett träningspass nu ikväll, riktigt skönt faktiskt. Sen när jag kom hem så gick jag ut och sprang. Ska försöka att träna en gång till nu i veckan.

Jag längtar enormt mycket till nästa helg, då ska jag och älsklingen ut och åka =) Vi har pratat om Skagen, Gotland och västkusten. Jag har inte varit på något av ställena så allt verkar lika spännande, vackert och roligt, men det som känns lite extra vackert är nog västkusten. Så både jag och Daniel har bestämt att vi ska dit =) JIPPPPIIII =)
Saknar dig Daniel<3


Daniel <3

Daniel, jag älskar dig <3

Bloggdaxs

Hej alla!!

Då har man skaffat sig blogg, tänkte att det kunde vara lite roligt..
Nu har jag precis varit och lämnat min underbara pojkvän vid flyget...Snyft...Det känns helt ensamt nu... Saknar honom skitmycket!!! men som tur är så är det inte så långt kvar tills vi ses =) Tack Daniel för två helt fantastiska dagar, vi har verkligen haft enormt, otroligt jätteroligt =)

Ha det gött!!

RSS 2.0