Bästaste Julia!

I eftermiddag åkte vi till Ystad för att träffa underbaraste Julia <3 Skratta så mycket som jag gör med dig gumman gör jag inte med någon annan, du är den finaste vännen för mig och det är för evigt!

Bästaste vän, kommer du ihåg "Ingalill" ? "Ska vi gå till Preem"? "Kan du öppna kiosken Ingalill"? "Vi måste gå och sätta oss vid bänken utanför lektionssalen" detta sades 45 min innan lektionen började! Hahahahaha!! Med dig får jag skratta så jag gråter, med dig kan jag vara mig själv, med dig kan jag känna mig så jäkla trygg för du är den vännen som är närmast mitt hjärta<3

Det gick inte lägga in bilder på bloggen nu när vi sitter i bilen. Bilder kommer inom kort!


Promenad

Promenad med bästaste syster och Essie :-)


Skåne

Det är så otroligt underbart att vara i Skåne! :D Igår när vi körde ner så ju närmre vi kom Skåne ju mer vår blev det vilket är fantastiskt. När vi kom fram igår så bjöd Pappa och Farmor på semlor, så då mumsade jag, Ammy , Daniel, Pappa och Farmor på goda semlor och drack gott kaffe till :D

Känner mig verkligen tjatig med denna hund som jag och min sambo ska köpa men jag längtar massvis!! Jag pratade med en uppfödare igår och parningen hade lyckats en gång så jag hoppas att det lyckas en gång till för då är det större chans att det blir små valpar! Jag har hittat två helt underbart söta matskålar som vi ska ha till vår blivande valp, dem är bruna med svarta tassar på- jättegulliga!


Hundsaker

Jag var en sväng in på djuraffären idag och kikade på hundgrejer :-) Och när jag fick se alla gulliga hundbäddar så var jag bara tvungen att köpa en till vår blivande hund (a) Så jag köpte en svart läderbädd och sen köpte jag även en hundhandduk som är blå med svarta tassar på.

Jag längtar så enormt mycket tills vår lilla vovve kommer!!!!!! :D:D:D:D

Köpa skor?

Efter jobbet idag var jag en sväng in på Bianco och naturligtvis hittade jag två par riktigt snygga skor! Det var ju längesen jag köpte ett par skor så egentligen så skulle jag ju kunna unna mig ett par imorgon när jag är ledig :-)
Båda skorna var med hög klack, ena paret var med kilklack och dem andra var vanlig tjock klack..

RSS 2.0