Lydnad!

Lydnad är verkligen något som jag brinner för, tycker verkligen det är riktigt roligt! Och när man ser och känner att ens hund blir alldeles överlycklig när vi ska träna lydnad då blir det ju bara ännu roligareee!! 
 
Började dagen med ett lydnadspass här hemma!
Stegförflyttningar, börjar bli bättre, känner att Tuva har en bättre position vid vänstergåendet, höger tykcer jag är helt ok, kan alltid blir bättre ;-) Bakåt måste jag träna mera på!
 
Fjärren, har delat upp det momentet i olika delar, känns som Tuva börjat fatta att hon ska ha vänsterbaktass låst- WIIII!!! LYCKA! Måste träna mer på bakåttänket i fjärren, så bara att träna träna träna!!
 
Vittringen, Markerar jättebra varje gång, så nu är det dags att börja få in upptaget av den rätta pinnen!
 
Gick ut till min kära sambo för att göra en inkallning m ställande och jag sa till honom att "detta momentet är kaos, behöver nog en privatträning för att få någon ordning på detta"... Jag ställde upp Tuva, gick ifrån henne typ 10 meter, kallar in och stannar henne och vad gör hon?! Hon tar enbart 1,5 steg när jag stannat henne, börjar hon förstå eller var den bara ren TUR? JAg tror på det sistnämda- TUR!
 
Efter ett riktigt bra pass så fick hon bli frisserad på öronen och lite klippta klor!
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0